Personal

rebecka borglund

Hösten 2015 började jag jobba som Förskolechef på Falkungen något jag inte ångrat en sekund…
Jag är född och uppvuxen i Skåne där jag också utbildade mig till Förskollärare samt läste 2-årig teckenspråksutbildning. Där jobbade jag på flera olika privata förskolor för både hörande/hörselskadade/döva barn. De sista 10 åren var jag anställd på en Montessoriförskola. Mars 2013 flyttade jag till Falkenberg. Fram till hösten 2014 var jag föräldraledig och började därefter jobba på en kommunal förskola i kommunen medan jag och min sambo aktivt valde Falkungen som förskola åt vår dotter. Vår dotter trivdes enormt bra på Falkungen och vi kände den trygghet vi behövde för att kunna göra våra jobb varje dag, en väldigt tacksam känsla. När jag sedan under våren 2015 blev tillfrågad att bli förskolechef var svaret väldigt enkelt. Om dottern trivdes ”som fisken i vattnet” så skulle även jag också komma att göra detta.
Med fantastiska pedagoger runt mig, engagerade och drivande föräldrar och helt FANTASTISKA BARN kan man inte göra annat än att trivas!

 

INg-marie Andersson

Jag har jobbat som barnskötare på Falkungens förskola sedan hösten år 2000. Innan dess jobbade jag i Varbergs kommun, där också på ett föräldrakooperativ. Det är fantastiskt att få jobba med barn, man får så otroligt mycket positivt tillbaka.
 Jag är född och uppvuxen i Marks kommun, men flyttade till Falkenberg 1991, jag stortrivs i Halland med närheten till havet. På min fritid umgås jag helst med min familj. Jag brinner även för friskvård och hälsa, där träning är en stor del utav mitt liv, joggingturer, långa promenader och golf. Jag är även aktiv motionär inom Friskis & Svettis.


 

Emma Larsson

Utbildad Förskollärare sedan 2014 i Varberg. Började sedan jobba i Falkenbergs kommun där jag var fram till hösten 2016 då jag flyttade till Göteborg för kärleken! Hem längtan till Falkenberg blev för stor när vi hösten 2018 fick vår lilla Selma och då flyttade tillbaka.
Jag brinner för förskolan och att få stötta och utmana barnen i deras utveckling och se dem lära sig nya saker är fantastiskt! Att skapa lärorika miljöer såväl inne som ute där vi tillsammans kan utforska är min melodi.
Har under mina år i förskolans värld jobbat mycket med den digitala utvecklingen. Både för att underlätta arbetet för oss pedagoger men även för att ge barnen verktyg i användningen digitala och tekniska hjälpmedel.

EVA DAHLBERG

Jag heter Eva Dahlberg och är 52 år. Har två döttrar Felicia och Linnea som är 21 och 14. (2017)
Jag bor med min yngsta dotter Linnea i en lägenhet på Herting. Har också en liten hund som heter Cornelius. Helt underbar liten shihtzu.
I min ungdom var jag mycket ute och reste i världen.( nästan hela 80-talet)   Läste till barnskötare 1988. Har alltid älskat att jobba med barn. Det berikar livet tycker jag. 
Jag började arbeta på olika förskolor i Falkenberg.
1990 gjorde jag min sista resa till Australien och Nya Zeeland. Kom hem 1991 och fick jobb på en förskola som behövde extra resurs för två barn med funktionsnedsättning. Jag Följde med dessa två tjejer till Schubergstorpsskolan. 1996 fick jag Felicia och slutade på skolan. 
1997 fick jag jobb på Hjortsbersskolan i förskoleklasser. Jag jobbade i förskolan och där fanns även en klass med barn som hade diagnos Adhd som jag arbetade i under en termin.
Jag började på särskolan 1998 som assistent och har jobbat där fram tills nu. Hade dock ett litet uppehåll 2002 då jag fick Linnea och läste till undersköterska, skötaren. 
Det jag har erfarenhet av är att alla barn är unika och alla barn har olika lätt eller svårigheter att lära sig saker och ting. Det är ibland inte de stora framstegen som är viktigast utan små steg fram är betydande och bör bekräftas för utvecklingen  av alla barn. 
Dessa barn och ungdomar som jag har jobbat med på särskolan har lärt mig otroligt mycket. 
Nu (mars 2017) ser jag framemot att få jobba på falkungens förskola och det ska bli fantastiskt roligt att få lära känna alla barnen. 


 

Åsa Wanfors

Jag heter Åsa Wanfors är barnskötare och bor i Kvibille tillsammans med min man och våra två barn. Ursprungligen kommer jag från Vansbro i Dalarna men flyttade till Halmstad för 20 år sedan och blev kvar. Tidigare har jag jobbat i Svenska kyrkan som barn och ungdomsledare i närmare 18 år.
Jag trivs väldigt bra med att jobba med barn. Det är både ett givande och tagande, utmanande och spännande. Roligast är att se hur de utvecklas och lär sig nya saker och att man får vara en del av deras lärande och vardag. 
På min fritid är det familj och vänner som gäller. Matlagning och musik kommer också högt upp på min intresselista.

Jessica WERDIEN

Jag började arbeta på Falkungens förskola i mars 2018. Mina senaste  3 år har jag arbetat på Hjortsbergs särskola som elevassistent. Ett fantastiskt givande arbete. Det är en förmån att få arbeta med barn. 
Jag bor i Morup med min sambo Fredrik och sonen Alfred, 6 år. Vi har även en mysig dvärgschnauzer som heter Diezel. 
Min fritid tillbringar jag mycket med familjen bl.a. har jag 2 systrar som har små barn.
Min sambo har ett bilintresse så en och annan timma blir det i verkstaden också. Att tillbringa mycket tid ute blir en naturlig del i min vardag då hunden och Alfred gillar att vara ute.